انتصاب دکتر حسن محمدی پیروز به سمت سرپرست ریاست دانشکده فنی و مهندسی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، دکتر احمد محقر ، رئیس دانشگاه بجنورد، در حکمی دکتر حسن محمدی پیروز عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی برق را به سمت «سرپرست ریاست دانشکده فنی و مهندسی» منصوب کرد.

در این حکم خطاب به دکنر حسن محمدی پیروز آمده است:

با سلام و احترام؛

نظر به مراتب تعهد و تجارب ارزنده جناب‌عالی و با عنایت به اعتماد اعضای محترم هیأت علمی دانشکده فنی و مهندسی، به موجب این ابلاغ از تاریخ ۱۳۹۹/۰۹/۰۸ با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به‌عنوان «سرپرست ریاست دانشکده فنی و مهندسی» منصوب می‌شوید. امید است با لطف و عنایت پروردگار متعال در پیشبرد اهداف دانشگاه و در انجام مسئولیت‌های خطیر محوله با رویکرد برنامه‌محوری و کیفیت‌گرایی موفق و مؤید باشید.

رئیس دانشگاه همچنین در نامه‌ای جداگانه از خدمات دکتر مهدی ادیبی، در زمان تصدی سمت «سرپرستی ریاست دانشکده فنی و مهندسی» دانشگاه تشکر و قدردانی نمود.