انتصاب دکتر علی خزائی به سمت سرپرست مدیریت گروه آموزشی مهندسی برق

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، دکتر احمد محقر ، رئیس دانشگاه بجنورد، در حکمی دکتر علی خزائی  عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی برق را به سمت «سرپرست مدیریت گروه آموزشی مهندسی برق» منصوب کرد.

در این حکم خطاب به دکتر خزائی آمده است:

با سلام و احترام؛

نظر به مراتب تعهد و شایستگی جناب‌عالی و بنا به پیشنهاد شماره ۱۱۹۶۴۹/۹۹ مورخ ۱۳۹۹/۰۹/۱۱ رئیس محترم دانشکده فنی و مهندسی، به موجب این ابلاغ از تاریخ ۱۳۹۹/۰۹/۲۷ با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، برای مدت دو سال به‌عنوان «سرپرست مدیریت گروه آموزشی مهندسی برق» منصوب می‌شوید. امید است با استعانت از خداوند متعال در پیشبرد اهداف دانشگاه و انجام مسئولیت‌های محوله با توجه به شرح وظایف مدیران ‌گروه، مندرج در آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و مراکز‌ آموزش‌ عالی، با رویکرد برنامه‌محوری و کیفیت‌گرایی موفق و مؤید باشید.

رئیس دانشگاه همچنین در نامه‌ای جداگانه از خدمات دکتر حسن محمدی پیروز، در زمان تصدی سمت «سرپرستی مدیریت گروه آموزشی مهندسی برق» دانشگاه تشکر و قدردانی نمود.